Σάλος στη Γαλλία: Εξώφυλλο της Le Monde με τον Μακρόν παραπέμπει στον Χίτλερ
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία εξώφυλλο ενθέτου περιοδικού της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, που «φιλοξενεί» φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με εικαστικό που παραπέμπει στον Αδόλφο Χίτλερ.
Το εν λόγω περιοδικό κυκλοφόρησε το Σάββατο και έχει ήδη προκαλέσει «θύελλα» στη Γαλλία, με αναγνώστες να διαμαρτύρονται και να δηλώνουν την ενόχλησή τους.
Μάλιστα, ο διευθυντής της έκδοσης Λικ Μπρονέρ αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους αναγνώστες.

«Το εξώφυλλο του περιοδικού “M” της Le Monde με ημερομηνία Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, προκάλεσε αντιδράσεις σε μερικούς από τους αναγνώστες μας. Ζητάμε συγγνώμη σε όλους όσοι σοκαρίστηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
CULTURE
Music of My Soul: Nτοκιμαντέρ για τον θρυλικό αρχηγό των Allman Brothers, Γκρεγκ Άλμαν
14:25
ΕΛΛΑΔΑ
Το ξεχωριστό έθιμο της Κοζάνης την Καθαρά Δευτέρα: Γέμισε με αερόστατα ο ουρανός - Τα πετούν αντί για χαρταετό (vid)
14:24
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Σέρβιραν αλκοολούχο ποτό αντί για βυσσινάδα σε επτάχρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
14:20
ΚΟΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: Γιατί ο Τραμπ δεν κάνει πίσω για τους δασμούς και ποια τα ενναλακτικά «εργαλεία» του μετά το δικαστικό «μπλόκο»
14:17
ΚΟΣΜΟΣ