ΚΟΣΜΟΣ

15χρονος ήρωας έσωσε τρία κορίτσια από πυροβολισμούς

15χρονος ήρωας έσωσε τρία κορίτσια από πυροβολισμούς
ο 15χρονος ήρωας που έσωσε τα τρία κορίτσια Twitter/Fulton Football

15χρονος έβαλε το κορμί του ως ασπίδα και έσωσε τρία κορίτσια όταν κακοποιοί τους πυροβόλησαν.

Την Πέμπτη το απόγευμα, στο Konxville του Tennessee, ο Zaevion William Dobson αψήφησε τον κίνδυνο και πετάχτηκε μπροστά από τα τρία κορίτσια για να τα προστατέψει από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με την αστυνομία και το WATE.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι τρεις ύποπτοι για τους πυροβολισμούς εναντίον παιδιών που γιόρταζαν το ξεκίνημα των διακοπών, ήταν συμμορία.

Λέγεται ότι ο πραγματικός χαρακτήρας ενός ανθρώπου εμφανίζεται όταν του προκύπτει μία δύσκολη στιγμή. Για τον χαρακτήρα του 15χρονου Dobson όμως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Ο Zaevion δεν ήταν μόνο ποδοσφαιριστής αλλά και παράδειγμα για όλους τους φίλους του , δήλωσε η δήμαρχος Madeline Rogero στο WATE. Ο προπονητής της ομάδας, Rob Black, επίσης δήλωσε πως ο συγκεκριμένος φοιτητής έχριζε συμπάθειας από τους καθηγητές και τους φοιτητές του Fulton High School. «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος . Θέλω να προσπαθήσω να χαρώ τη ζωή όπως έκανε ο ίδιος και όπως έδειχνε σε όλους να το κάνουν»

Η αγρυπνία έγινε την Παρασκευή και δεκάδες άνθρωποι τοποθετούσαν κεριά με το σχήμα του νούμερου 24, δηλαδή το νούμερο της μπλούζας του στην ομάδα.
Ο αδερφός του Zach είπε για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του: «Τον βρήκα να κείτεται, τον σήκωσα στα χέρια μου και ήταν νεκρός».

Τα τρία κορίτσια δεν τραυματίστηκαν σύμφωνα με την αστυνομία του Konxville. Ο ένας από τους υπόπτους σκοτώθηκε από πυροβολισμούς αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμη μιας και η έρευνα συνεχίζεται. Επίσης σύμφωνα με την αστυνομία άλλοι δύο πυροβολισμοί που έγιναν αργότερα την νύχτα στο Konxville μάλλον συνδέονται με την υπόθεση του Dobson.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ