Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Γαλλίδες ως υπόπτες για σχέσεις με τον ISIS
Δώδεκα άτομα που φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μεταξύ αυτών και δύο Γαλλίδες τις οποίες αναζητεί η Interpol, συνελήφθησαν στην Τουρκία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Οι ύποπτοι, μεταξύ των οποίων βρίσκονται υπήκοοι Συρίας και Αλγερίας, τέθηκαν υπό κράτηση, έπειτα από αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις που διεξήχθησαν στην επαρχία της Προύσας, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.
Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν, ανάμεσά τους οι δύο Γαλλίδες, που φέρονται να είχαν μαζί τους πλαστές συριακές ταυτότητες. Ορισμένοι από τους ύποπτους είχαν μεταβεί στη Συρία με το Ισλαμικό Κράτος, προτού πάνε στην Προύσα, πρόσθεσε το Anadolu.
Πέντε ύποπτοι οδηγήθηκαν σε κέντρα απέλασης, επισημαίνει η ίδια πηγή.
Πρώτη αντίδραση ΝΑΤΟ για απόσυρση στρατιωτών των ΗΠΑ από τη Γερμανία: Η Ευρώπη να επενδύσει περισσότερο στην άμυνα
12:29
Νέες αυξήσεις στα καύσιμα – Πού θα βρείτε την πιο ακριβή και την πιο οικονομική βενζίνη
12:18
Κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Πατάει σε δύο βάρκες» - «Το ψέμα δεύτερη φύση» (vid)
12:07
Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: 33χρονος κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο συγκρατούμενο του
11:56