Lion Air: Σταματούν οι έρευνες για το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους
Η αεροπορική εταιρεία Lion Air ανακοίνωσε σήμερα ότι σταμάτησε τις έρευνές της για την ανεύρεση του δεύτερου μαύρου κουτιού από το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 MAX, το οποίο συνετρίβη στο Πέλαγος της Ιάβας στις 29 Οκτωβρίου 2018, παρασύροντας στο θάνατο συνολικά 189 ανθρώπους.
Σύμφωνα με το Reuters, η επαφή με την πτήση JT610 χάθηκε 13 λεπτά αφότου το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Τζακάρτας, στην Ινδονησία, με κατεύθυνση βόρεια προς την πόλη Πάνγκαλ Πινάνγκ.
H Lion Air είχε ανακοινώσει το Δεκέμβριο πως θα χρηματοδοτούσε με ποσό ύψους 2,6 εκατ. δολαρίων τις έρευνες για το δεύτερο μαύρο κουτί (σ.σ. περιέχει τον εγγραφέα φωνής και ήχου του αεροσκάφους), με τη βοήθεια του πλωτού σκάφους «MPV Everest».
Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία, διά του εκπροσώπου της, Ντανάνγκ Μαντάλα, ενημέρωσε το Reuters σήμερα ότι η σχετική έρευνα έχει σταματήσει πλέον από τις 29/12/2018.
Η Καμίλα συνάντησε την Ζιζέλ Πελικό - «Δεν μπορούσα να αφήσω κάτω το βιβλίο σου»
23:48
ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στην δημοσιοποίηση της έκθεσης για τα έγγραφα που παρακράτησε ο Τραμπ το 2021
23:37
Εμπάργκο από την κυβέρνηση Μακρόν στον Αμερικανό πρέσβη Κούσνερ - Δεν πήγε στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις
23:24
Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων
23:15