ΚΟΣΜΟΣ

Απατημένος κάλεσε την Άμεση Βοήθεια την Πρωτοχρονιά και ζήτησε... τεστ DNA για την κοπέλα του

Απατημένος κάλεσε την Άμεση Βοήθεια την Πρωτοχρονιά και ζήτησε... τεστ DNA για την κοπέλα του
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Ένα… απρόσμενο αίτημα έλαβε η Άμεση Βοήθεια της Βρετανίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας άντρας κάλεσε ασθενοφόρο σπίτι του για να γίνει εξέταση DNA στη σύντροφό του που πίστευε ότι τον απάτησε.

Σε ηχογράφηση της συνομιλίας, η οποία έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ο εργαζόμενος του τηλεφωνικού κέντρου ρωτάει τον άνδρα «εάν ο ασθενής αναπνέει» κι αυτός του απαντάει «εντάξει, σας παρακαλώ, καλώ επειδή με απάτησε η σύντροφός μου».

Ο υπάλληλος επειδή είχε καταλάβει, προφανώς, πως είχε σημειωθεί κάποιο ατύχημα, επανέλαβε την ερώτησή του: «Ωραία, ακούστε με. Ο ασθενής αναπνέει;», όπως αναφέρεται στην Daily Mail.

Τότε, ο… απατημένος διαβεβαιώνει πως «όλα είναι καλά» και προσθέτει: «Θέλω ένα ασθενοφόρο στο σπίτι μου για να διεξαχθεί τεστ DNA».

Έκπληκτος ο εργαζόμενος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. «Παρακαλώ; Γιατί;» και τότε παίρνει την απάντηση «Επειδή η σύντροφός μου με απάτησε».

Η υπηρεσία κοινοποίησε τη συνομιλία στα social media με το μήνυμα «Αλήθεια τώρα;».

«Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε σχεδόν 6.000 κλήσεις. Φυσικά δεν στείλαμε ασθενοφόρο στον άντρα και όταν λαμβάνουμε τέτοιες κλήσεις, χάνουμε πολύτιμο χρόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ