ΚΟΣΜΟΣ

Ανθρωποκυνηγητό για 33χρονο που έγλειφε... κουδούνι σπιτιού επί 3 ώρες!

Ανθρωποκυνηγητό για 33χρονο που έγλειφε... κουδούνι σπιτιού επί 3 ώρες!
Twitter

Να… ερωτοτροπεί (;) με ένα κουδούνι επί τρεις ολόκληρες ώρες, «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας ένας 33χρονος στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα οι αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και για την κυριολεκτική σύλληψή του!

Το γεγονός μάλιστα ότι την ίδια στιγμή στο εσωτερικό του σπιτιού κοιμόντουσαν ανυποψίαστα παιδιά, επιτείνει την αίσθηση του ανατριχιαστικού.

Ο ανώμαλος (;) άνδρας, που γυρίζει (μπορεί και τη γλώσσα αντί για) το κεφάλι στο Roberto Daniel Arroyo, πέρασε σχεδόν ολόκληρο το πρωινό του Σαββάτου, γλείφοντας το κουδούνι του σπιτιού της οικογένειας Dungan.

Δεν παρέλειπε μάλιστα να αλλάζει κατά διαστήματα τη στάση του κεφαλιού του, ώστε να μην του ξεφύγει τίποτα από το δύσμοιρο… κουδούνι, αλλά και πιθανότατα για να μην πιαστεί.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο διαταραγμένος άνδρας αφού ολοκλήρωσε το… πινέλο, ούρησε στον κήπο της οικογένειας και συνέχισε την περιπλάνησή του στα γειτονικά σπίτια, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν προσπάθησε να συμπεριφερθεί το ίδιο αλλόκοτα και σε άλλα κουδούνια!

Όταν το ζευγάρι, που απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι, εξέτασε το υλικό της κάμερας, έχοντας ειδοποιηθεί για «ασυνήθιστη δραστηριότητα» νωρίς το πρωί του Σαββάτου έξω από την οικία του, κάλεσε αμέσως έντρομο την Αστυνομία.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πάντως, το οπτικό υλικό από την κάμερα ήταν πολύ καθαρό, και έτσι δεν ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθεί ο ύποπτος, ο οποίος ωστόσο παραμένει ασύλληπτος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν συνεχίζει την (τουλάχιστον) περίεργη δραστηριότητά του.

Οι ιδιοκτήτες του κουδουνιού, μετά το αρχικό σοκ, εμφανίζονται πάντως αρκετά ψύχραιμοι, πιστεύοντας ότι το σπίτι τους επιλέχθηκε εντελώς τυχαία από τον 33χρονο φετιχιστή.

«Αν και αρχικά ανησύχησα, πλέον δεν μπορώ παρά να γελάσω, αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε στο Sky News η κυρία Ντάνγκαν.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά αυτό τα ξεπερνάει», δήλωσε από την πλευρά του γείτονας των ιδιοκτητών.

Ο Arroyo μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράνομη εισβολή και κλοπή, καθώς αφαίρεσε και ορισμένα μικροαντικείμενα από τους γειτονικούς κήπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ