ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Συγκλονίζει 10χρονη που αυτοκτόνησε για να κάνει χαρούμενη τη μητέρα της

Μεξικό: Συγκλονίζει 10χρονη που αυτοκτόνησε για να κάνει χαρούμενη τη μητέρα της
pixabay

Συγκλονίζει η ιστορία ενός κοριτσιού 10 ετών από το Μεξικό, το οποίοαυτοκτόνησε για να κάνει... ευτυχισμένη τη μητέρα του.

Η 6η Ιανουαρίου είναι η «Μέρα των Τριών Βασιλιάδων» και τα μέλη των οικογενειών ανταλλάζουν δώρα μεταξύ τους. Την ημέρα αυτή λοιπόν, οι Αρχές έλαβαν ένα τηλεφώνημα για ένα 10χρονο κοριτσάκι που κρεμάστηκε

Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν ένα σοκαριστικό σημείωμα στο οποίο το ανήλικο κορίτσι εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με την Daily Mail, πέθανε στην πόλη Ακουασκαλιέντες.

«Αγαπητοί τρεις βασιλιάδες, το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω είναι η μητέρα μου να είναι η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο από τη στιγμή που δεν θα είμαι πια εδώ, καθώς της προκαλώ πόνο και καταστρέφω τη ζωή της από την ημέρα που γεννήθηκα, ενώ ήμουν και ο λόγος που ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι.

Θέλω να ζητήσω από τη μητέρα μου να είναι ήρεμη, να μην δουλεύει και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω είναι η ευτυχία της. Ελπίζω μία μέρα να με θυμάσαι και στον ουρανό επιτέλους να με αγκαλιάσεις.

Νομίζω ότι το καλύτερο δώρο για τους τρεις βασιλιάδες είναι να αυτοκτονήσω. Πάντα μου έλεγες ότι ευχόσουν να μην είχα γεννηθεί ποτέ. Σε αγαπάω τόσο πολύ μαμά. Ξέρω ότι οι τρεις βασιλιάδες δεν υπάρχουν, αλλά σου δίνω αυτό το καταπληκτικό δώρο».

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα πάντως με τους γείτονες της οικογενείας, η μικρή δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ