Κένυα - Επίθεση στο Ναϊρόμπι: Νέες εκρήξεις στο μέρος που είχαν καταλάβει οι τζιχαντιστές
Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν ξανά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη 16/1), στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όπου οι τοπικές αρχές διεξάγουν επιχείρηση για την απομάκρυνση τουλάχιστον 50 ανθρώπων που επέζησαν και κρύβονταν μέσα στο κτήριο που κατέλαβαν μέλη της σομαλικής οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ.
Ανάμεσα στα άτομα που κατάφεραν να σωθούν από τη νέα επίθεση των τζιχαντιστών είναι και μια έγκυος, διευκρίνισε ο τραυματιοφορέας, καθώς και η κόρη ενός πρώην βουλευτή.
Από την πλευρά του, ο πρώην βουλευτής Μπόνι Χαλουάλε, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι η κόρη του σώθηκε μετά 12 και πλέον ώρες αφότου άρχισε η επίθεση των Σομαλών ισλαμιστών.
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
ΧΡΗΜΑ
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50
ΣΠΟΡ