Σκοπιανά ΜΜΕ: Δευτέρα ή Τρίτη στην ελληνική βουλή οι Πρέσπες
Θετικά εκλαμβάνουν την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας χτες το βράδυ στη Βουλή σκοπιανά ΜΜΕ, που τονίζουν τώρα ότι ανοίγει ο δρόμος για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Telma των Σκοπίων αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα τεθεί σε ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, θα έχει θετική κατάληξη για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Τα ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του μετά την αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα των ΑΝΕΛ, του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας των διαφωνιών του αρχηγού του κόμματος αυτού, του Πάνου Καμμένου, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Τα ΜΜΕ θυμίζουν επίσης ότι τα Σκόπια, με ρηματική διακοίνωση προς την Αθήνα, ενημέρωσαν και επίσημα ότι ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές διαδικασίες στην πΓΔΜ για την αλλαγή του Συντάγματος και την αλλαγή της ονομασίας της χώρας σε Βόρεια Μακεδονία.
Ο Τραμπ ζητά έρευνα κατά των Δημοκρατικών και τους κατηγορεί για «εκβιασμό»
20:17
Στο Κατάρ για να παραλάβει το διαβατήριό του και να πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο του 2027 ο Ναν
20:07
Τέταρτο κύμα διαδηλώσεων στη Γαλλία: Πάνω από 140.000 στους δρόμους - Συγκρούσεις στο Παρίσι
19:57
Η Γαλλία ερευνά πιθανή εμπλοκή ξένων δυνάμεων στις απειλές για βόμβες σε πτήσεις στην Ευρώπη
19:46