Μεξικό: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στον αγωγό πετρελαίου
Σε τουλάχιστον 71 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πετρελαιαγωγό όπου κάτοικοι είχαν πάει να κλέψουν βενζίνη από ένα σημείο, όπου είχε σημειωθεί διαρροή, στο κεντρικό Μεξικό, ανέφεραν ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο με νεότερο απολογισμό.
Η πυρκαγιά σημειώθηκε στην τοποθεσία Τλαουελίλπαν της Ιδάλγο, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Πόλης του Μεξικού, όπου μια διαρροή στον πετρελαιαγωγό είχε προσελκύσει δεκάδες κατοίκους που πήγαιναν παράνομα να γεμίσουν τους κουβάδες και τα κάνιστρά τους με καύσιμο.
Ο Ομάρ Φαγιάντ, ο κυβερνήτης της πολιτείας Ιδάλγο δήλωσε ότι τουλάχιστον 71 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 76 ακόμη τραυματίστηκαν.
Πρόκειται για μία από τις φονικότερες εκρήξεις σε πετρελαιαγωγό παγκοσμίως εδώ και 25 χρόνια.
Κραν Μοντανά: Νεαρός Ιταλός γκόλφερ το πρώτο θύμα που ταυτοποιήθηκε - Διασκέδαζε στο μπαρ μαζί με τους φίλους του
11:35
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο - Συνελήφθη ο γιός του
11:24
Οι μεγάλες επιστροφές και τα «στοιχήματα»: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
11:15
Προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: «Θα σπεύσουμε να σώσουμε τους διαδηλωτές αν χρησιμοποιήσετε βία»
11:05