ΚΟΣΜΟΣ

Χονγκ Κονγκ: Νέα τροπή στην υπόθεση του 22χρονου μοντέλου

Χονγκ Κονγκ: Νέα τροπή στην υπόθεση του 22χρονου μοντέλου
Youtube/HK Apple Daily

Σε διαφορετικές φυλακές, πιο σκληρές, μεταφέρεται το μοντέλο που τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Παρότι η οικογένεια της 22χρονης περιμένει να ακούσει ευχάριστες ειδήσεις για την υπόθεση του μοντέλου, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Μάλιστα, σήμερα, η νεαρή έχει τα γενέθλιά της και αναμένεται να μεταφερθεί σε πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες και χειρότερες συνθήκες.

Στις 7 Μαρτίου η Ειρήνη θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη.

Η δίκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιό του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ το Νοέμβριο του 2017.

Η Ειρήνη έως σήμερα ισχυρίζεται πως η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ