ΚΟΣΜΟΣ

«Χτύπησε» 442 τατουάζ λογότυπων για να μπει στα Γκίνες!

«Χτύπησε» 442 τατουάζ λογότυπων για να μπει στα Γκίνες!
twitter

Παθιασμένος με την τέχνη του είναι ένας 27χρονος tattoo artist από την Ινδία, ο οποίος έχει «χτυπήσει» στο σώμα του 521 τατουάζ.

Ακόμα πιο αξιοπερίεργο, ωστόσο, είναι ότι η πλειοψηφία των τατουάζ του -442 στο σύνολο- είναι λογότυπα από αγαπημένες του εταιρείες, αφού ο ίδιος φιλοδοξεί να μπει στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Ο Jason George αποκαλεί τα τατουάζ του «χρονοδιάγραμμα ζωής», αφού «χαρτογραφούν» την παιδική του ηλικία. Εκτός από τα πρόσωπα της οικογένειάς του, σε αυτά περιλαμβάνονται το λογότυπο του πρώτου του παιδικού παιχνιδιού, το λογότυπο της μάρκας του κινητού του, του σχολείου που φοίτησε, του πανεπιστημίου του, ακόμα και τις αγαπημένες του εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και προϊόντα της καθημερινότητάς του.

Συνεχίζει, μάλιστα, ακάθεκτος να προσθέτει τατουάζ από οτιδήποτε κάνει στη ζωή του, με ποιο πρόσφατο το τατουάζ που έκανε για το αμάξι που αγόρασε.

«Ξέρω πως οι άνθρωποι θα πιστέψουν πως είμαι τρελός, αλλά τα τατουάζ μου είναι ένα χρονοδιάγραμμα της ζωής μου. Μπορώ να ανακαλέσω όλη μου τη ζωή, πώς έζησα μέσα τους», λέει ο ιδιοκτήτης του 21 Tattoo Studio.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ