Στο στόχαστρο των Anonymous η Τουρκία λόγω ISIS
Οι χάκερ - ακτιβιστές των Anonymous βάζουν στο στόχαστρό τους την Τουρκία, με την οργάνωση να πραγματοποιεί κυβερνοεπίθεση σε βάρος ιστοσελίδων της χώρας την προηγούμενη εβδομάδα.
Η ενέργεια προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία συνολικά 40.000 τουρκικών ιστοσελίδων.
Πλέον, οι Anonymous απειλούν να επηρεάσουν τα συστήματα, με βάση τα οποία λειτουργούν τα αεροδρόμια, οι τράπεζες και οι κυβερνητικές εγκαταστάσεις της χώρας καθώς και τους διακομιστές που αποτελούν τη βάση των ψηφιακών υποδομών της Τουρκίας.
«Η Τουρκία στηρίζει το Νταές, αγοράζοντας πετρέλαιο από αυτό και επιτρέποντας στους μαχητές του να νοσηλευτούν (στη χώρα)», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα.
Και συνεχίζει: «Δεν δεχόμαστε ότι ο Ερντογάν, ηγέτης της Τουρκίας, θα βοηθά την ISIS. Εάν δεν σταματήσετε να στηρίζεται την ISIS, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε επιθέσεις κατά του Διαδικτύου σας».
Ο ουκρανικός στρατός δηλώνει ότι έπληξε 6 ρωσικά τάνκερ σε Μαύρη Θάλασσα και Αζοφική
14:18
Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αρχειοθέτηση της υπόθεσης αποκαθιστά την αλήθεια ως προς το πρόσωπό μου
14:09
Μπουκώρος: Η παραπομπή μου δεν σημαίνει ενοχή – Με καθαρή συνείδηση θα προσέλθω στο δικαστήριο
13:57
Άργος: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς - Συντετριμμένη η μητέρα
13:46