Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας για σεξουαλική παρενόχληση
Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Άλεξ Σάλμοντ, ο οποίος πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο αργότερα σήμερα.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στον Σάλμοντ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.
Ο 64χρονος βρισκόταν υπό έρευνα από την αστυνομία, την οποία διέταξε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νικολά Στέρτζεον, έπειτα από καταγγελίες δύο γυναικών ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση πριν από μερικά χρόνια.
Η κυβέρνηση της Σκωτίας παρέδωσε την τελική της αναφορά τον Αύγουστο του 2018. Ο Σάλμοντ αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες χρονολογούνται από το 2013, την περίοδο που ήταν πρώτος υπουργός.
Ο ίδιος είχε κινηθεί νομικά κατά της κυβέρνησης της Σκωτίας, για τον χειρισμό της έρευνας πάνω στους εν λόγω ισχυρισμούς των γυναικών και είχε κερδίσει πέρυσι.
Διανομέας παράσυρε και τραυμάτισε ανήλικο στην Καλλιθέα - Το παιδί είχε τις αισθήσεις του
15:58
Απελευθέρωση άγριων πτηνών στη Θεσσαλονίκη: Επανεντάχθηκαν σε Καλοχώρι και Κορώνεια (pics)
15:56
ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας το διάγγελμα Μητσοτάκη
15:50
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακούς για φακελάκι: 12 χρόνια ενημέρωναν για μελλοντικούς ελέγχους
15:45