ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ: Φοιτήτρια σκότωσε την καλύτερή της φίλη με 40 μαχαιριές

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ: Φοιτήτρια σκότωσε την καλύτερή της φίλη με 40 μαχαιριές
EPA/MICHAEL REYNOLDS/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μία φοιτήτρια από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατακρεούργησε την καλύτερή της φίλη, μαχαιρώνοντάς την 40 φορές με ένα χασαπομάχαιρο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 21χρονη Luisa Cutting, είναι αντιμέτωπη με ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού για τη δολοφονία της Alexa Cannon, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Ράντφορντ.

Η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα την Πέμπτη στο οποίο ακούγονταν κραυγές. Όταν έφτασε στο σπίτι των φοιτητριών, είδαν την 21χρονη γεμάτη αίματα.

«Συλλάβετέ με, την σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί το κίνητρο πίσω από την άγρια δολοφονία της Cannon, ενώ τα προφίλ των δύο κοριτσιών στα social media, όπως αναφέρει η New York Post, δείχνει ότι είχαν πολύ καλή σχέση.

Σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, το θύμα έγραφε πως γνώρισε την Cutting πριν από δύο χρόνια και αποφάσισαν να μείνουν μαζί καθώς ήρθαν πολύ κοντά. «Σε αγαπώ πολύ Lu και ελπίζω να μην σκοτώσουμε η μία την άλλη από την επόμενη χρονιά (σ.σ. που θα έμεναν μαζί)», έγραφε η Cannon.

https://www.instagram.com/p/Bg4V61DAF-3

«Τα νέα είναι τραγικά για το Πανεπιστήμιο και την οικογένεια του Ράντφορντ. Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο και στέλνουμε τα συλλυπητήρια, τις σκέψεις και τις προσευχές μας, στην οικογένεια της φοιτήτριάς μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου που φοιτούσαν οι νεαρές.

https://www.instagram.com/p/BrmCh-mFX6Z

ΔΗΜΟΦΙΛΗ