Ανεμοστρόβιλος ανέτρεψε λεωφορείο στο αεροδρόμιο της Αττάλεια: Δώδεκα οι τραυματίες
Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο, όταν ανεμοστρόβιλος έπληξε το αεροδρόμιο της Αττάλειας, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της ομώνυμης επαρχίας, Μουνίρ Καράλογλου.
Ο ανεμοστρόβιλος ανέτρεψε λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες σε ένα αεροσκάφος. Σύμφωνα με τον Καράλογλου, που μίλησε στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι NTV, ο άνεμος «σήκωσε» το λεωφορείο στον αέρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι.
Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε ένα αεροπλάνο. Παρά το ατύχημα, το αεροδρόμιο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.
Αυτός ήταν ο δεύτερος ανεμοστρόβιλος που πλήττει την Αττάλεια τις τελευταίες τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, από τον πρώτο σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και σε καλλιέργειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το κοινό μυστικό που έχουν Τσίπρας και Μητσοτάκης
Καιρός: Ο «Φοίβος» φέρνει χιόνια στη Θεσσαλονίκη - Αυξημένη η αφρικανική σκόνη στην Αττική
Γεώργιος Καμπάς: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο νέος αρχηγός ΓΕΣ
Απάντηση της ΕΡΤ για τον δημοσιογράφο που έκανε λόγο για «Νότια Μακεδονία»
Καιρός: Έρχονται χιόνια στη Θεσσαλονίκη – Ισχυρά φαινόμενα και στην Αθήνα
SPONSORED
Ιρανός αξιωματούχος στο CNNi: Αποδέσμευση 24 δισ. δολαρίων για να προχωρήσει η συμφωνία με τις ΗΠΑ
20:04
Συνάντηση Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς, Ζελένσκι την Κυριακή στο Λονδίνο για την Ουκρανία
19:55
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
19:45
Τελείωσε η περιπέτεια των αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ακυρώθηκε η εντολή εκκένωσης
19:40