Οικιακή βοηθός έμεινε εγκλωβισμένη σε ασανσέρ για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο
Απίστευτη περιπέτεια έζησε μια 53χρονη οικιακή βοηθός. καθώς πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο παγιδευμένη στο ασανσέρ του σπιτιού του εργοδότη της.
Όπως περιγράφουν αμερικανικά μέσα, η Μαρίτες Φορταλίζα μπήκε στο ασανσέρ του σπιτιού του επενδυτικού τραπεζίτη Γουόρεν Στίβενς, το απόγευμα της Παρασκευής.
Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε επείγουσα κλήση στις 10:00 τοπική ώρα της Δευτέρας και έσπευσε για τον απεγκλωβισμό της. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της, η Φορταλίζα ήταν αφυδατωμένη αλλά νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Weill Cornell.
Δούλευε στην οικογένεια αυτή για 18 χρόνια και μάλιστα ένα μέλος της την συνόδεψε στο νοσοκομείο μετά την περιπέτειά της.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η Φορταλίζα εγκλωβίστηκε μεταξύ του δεύτερου και τρίτου ορόφου της οικίας που βρίσκεται κοντά στο Σέντραλ Παρκ.
Η οικογένεια Στίβενς απουσίαζε για το Σαββατοκύριακο και δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι όσο εργαζόταν η γυναίκα.
Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00