ΚΟΣΜΟΣ

Κακοποιός παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει τη στιγμή που πάει να κλέψει ιερέα

Κακοποιός παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει τη στιγμή που πάει να κλέψει ιερέα
Youtube/ FATOS REAIS

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη», υποστηρίζει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και ίσως δεν θα μπορούσε να βρει πιο σοκαριστική εφαρμογή σε ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στη Βραζιλία.

Πόσο μάλλον όταν ο νοικοκύρης έχει απευθείας «επικοινωνία» μαζί του, αφού είναι… ιερέας! Και μπορεί το «θεία δίκη» να είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό κάποιου διαβάζοντας την τραγική είδηση, ωστόσο ο κακοποιός πλήρωσε, όχι απλά ακριβά την απόφασή του να ληστέψει έναν άνθρωπο του Θεού, αλλά με την ίδια του τη ζωή!

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε λοιπόν την ανατριχιαστική στιγμή που ένας Βραζιλιάνος καταρρέει μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ έχει ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου ενός ιερέα για να τον ληστέψει.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, εμφανίζονται δύο άνδρες να πλησιάζουν αργά το αμάξι ενός ευαγγελικού πάστορα, το οποίο είναι παρκαρισμένο σε δρόμο της πόλης Γκουαρούλιος, κοντά στο Σάο Πάολο.

Οι κακοποιοί προσπαθούν αρχικά να εμποδίσουν τους δύο επιβαίνοντες να βγουν από το αυτοκίνητο, περικυκλώνοντάς το, ενώ ο ένας από αυτούς καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, παρά την αντίσταση που προβάλλει ο ιερέας.

Κλάσματα ωστόσο του δευτερολέπτου αργότερα, καταρρέει στο έδαφος, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Ο συνεργός του τότε τρέπεται πανικόβλητος σε φυγή, ωστόσο αλλάζει γνώμη και επιστρέφει, προσπαθώντας να σηκώσει το φίλο του, τον οποίο σέρνει στο έδαφος. Ένας ακόμη άνδρας, προφανώς ο τρίτος συνεργός, φτάνει επίσης στο σημείο και προσπαθεί να απειλήσει με όπλο τον ιερέα και τη συνοδό του, που έχουν βγει από το όχημα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Τελικά οι δύο κακοποιοί φεύγουν τρέχοντας, παρατώντας τον τρίτο της «παρέας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών, ο άνδρας που υπέστη το έμφραγμα ξεψύχησε πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο, ενώ οι δύο συνεργοί του παραμένουν ελεύθεροι.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ