Αδιανόητος θάνατος: Νεαρός gamer έπεσε από τον τέταρτο όροφο ψάχνοντας καλύτερο σήμα για το internet
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος στην Ταϊλάνδη, καθώς έπεσε από τον τέταρτο όροφο, στην προσπάθειά του να… βρει καλύτερο σήμα για internet.
Ο νεαρός gamer, Pattanadej Homhuan, βρισκόταν στον τέταρτο όροφο ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ καθώς σκόπευε να λάβει μέρος σε ένα τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών.
Όμως, το σήμα του internet δεν ήταν ικανοποιητικό και ο 21χρονος βγήκε στο μπαλκόνι. Κάποια στιγμή έγειρε προς τα εμπρός και έπεσε στο κενό…
Σύμφωνα με τη Sun, το αγόρι είχε πει λίγο νωρίτερα στους φίλους του στο διαδικτυακό παιχνίδι Arena of Valor ότι το smartphone του είχε κακή λήψη του 4G.
Λίγα λεπτά αργότερα, διαπίστωσαν ότι ο χαρακτήρας του στο παιχνίδι δεν είχε μετακινηθεί και πήγαν στο δωμάτιό του, διαπιστώνοντας τι είχε συμβεί.
Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν το θάνατο του 21χρονου.
«Ήρθα να ελέγξω το μπροστινό μέρος του ξενοδοχείου καθώς άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Τον είδα να βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του, σε μια λίμνη αίματος», είπε άνδρας της ασφάλειας του ξενοδοχείου.
Οι κτηνοτρόφοι της Μυτιλήνης σε σύσκεψη με τον Σχοινά για τον αφθώδη πυρετό - Τι θα ζητήσουν
11:58
Κινηματογραφική ληστεία στη Νάπολη: Δράστες εισέβαλαν σε τράπεζα με μάσκες ηθοποιών - Πώς διέφυγαν (vids)
11:52
Το σπασμένο τζάμι του παραθύρου της πολυκατοικίας από όπου η 30χρονη βρέθηκε στο κενό - Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
11:42
Διαψεύδει ο Γεωργιάδης ότι δεν ήταν στη θέση τους οι γιατροί για την 19χρονη στην Κεφαλονιά - Θα καταθέσει μήνυση σε χρήστη TikTok
11:40