ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Γιατί οι σύμβουλοι του Μακρόν θέλουν να πεθάνει η γυναίκα του, Μπριζίτ;

Γαλλία: Γιατί οι σύμβουλοι του Μακρόν θέλουν να πεθάνει η γυναίκα του, Μπριζίτ;
REUTERS/ PHILIPPE WOJAZER

Σε έναν… ξαφνικό θάνατο της Μπριζίτ Μακρόν ελπίζουν οι συνεργάτες του Εμμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να έχει περισσότερη συμπάθεια από την κοινή γνώμη, σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου «Madam President» που αναφέρεται στην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Το βιβλίο στο οποίο η Μπριζίτ Μακρόν περιγράφεται ως μια δολοπλόκος που έσπρωξε τον Μακρόν για να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας, υπογράφουν οι πολιτικοί συντάκτες της Parisien, Άβα Ντζαμσίντι και Νάταλι Σουκ.

«Ονειρεύονται να πεθάνει» αναφέρει πηγή που βρίσκεται κοντά στο προεδρικό ζεύγος, υποστηρίζοντας ότι ο Μακρόν θα είναι πιο επιτυχημένος αν είναι μόνος του. «Γι' αυτούς ο Μακρόν ως θλιμμένος χήρος θα είναι θαυμάσιος. Είναι ερωτευμένοι μαζί του. Τη νύχτα ονειρεύονται ότι πετυχαίνουν να εξαφανιστεί (σ.σ. η Μπριζίτ Μακρόν)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το βιβλίο κατονομάζει μάλιστα δύο από τους συμβούλους του Μακρόν, τον 31χρονο Ισμαήλ Εμελιέν, τον συνιδρυτή του «En Marche!» - του κινήματος που έφερε στην εξουσία τον Μακρόν - και τον 33χρονο Στεφάν Σεζούρν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι συγγραφείς του βιβλίου παρατηρούν πάντως ότι χρειάστηκαν κότσια και χιούμορ από την πλευρά της Μπριζίτ Μακρόν για να βρεθεί στο πλευρό του Γάλλου προέδρου. προσθέτοντας ότι «έχει χλευαστεί, την έχουν προσβάλει και την έχουν κουτσομπολέψει κρίνοντας την ένοχη επειδή ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν άνδρα 24 χρόνια νεότερό της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ