ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι στα κατεχόμενα δέχεται «φακελάκι» στο γάμο και με... πιστωτική κάρτα

Ζευγάρι στα κατεχόμενα δέχεται «φακελάκι» στο γάμο και με... πιστωτική κάρτα
Screen grab

Zευγάρι που παντρεύτηκε στην κατεχόμενη Κερύνεια θέλησε να διακωμωδήσει την κακή οικονομική κατάσταση στην περιοχή, ζητώντας ως δώρο χρήματα. Δεκτή ήταν και η… πιστωτική κάρτα.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον γάμο σε πολυτελές ξενοδοχείο δείχνει το ζευγάρι να γράφει στην γαμήλια πρόσκληση: «Αποδεκτά και τα παχιά πορτοφόλια».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, το ζευγάρι Χεντιγιέ – Σαλίχ Αλαμινγιολού προκάλεσε έκπληξη αλλά και γέλιο με αυτή την πρόσκληση, όπως αναφέρει το offsite.com.cy.

Στο βίντεο, νεαρός καλεσμένος εύχεται στη νύφη και τον γαμπρό όταν ο τελευταίος βγάζει το μηχάνημα για τις πιστωτικές κάρτες και του ανακοινώνει ότι μπορεί να εισφέρει το δώρο του μέχρι και σε 4 δόσεις. Ο έκπληκτος καλεσμένος δίνει μια πιστωτική κάρτα και όταν ο γαμπρός του ανακοινώνει ότι δεν περνά, κοκκινίζει από ντροπή μέχρι που ο Σαλίχ του λέει ότι είναι πλάκα.

Όλα αυτά μπροστά στην κάμερα της γαμήλιας δεξίωσης και ενώπιον των υπολοίπων καλεσμένων.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλές θεάσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ιστοσελίδες που το μεταδίδουν ως είδηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ