Σάλος σε αεροδρόμιο της Ινδίας: Εντόπισαν λεοπάρδαλη σε βαλίτσα επιβάτη
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπάλληλοι ασφαλείας σε αεροδρόμιο της Ινδίας με αυτό που βρήκαν στις αποσκευές ενός άνδρα.
Ο επιβάτης που ταξίδεψε από την Ταϊλάνδη στην Ινδία συνελήφθη από τις Αρχές στο αεροδρόμιο, καθώς οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν στις αποσκευές μία... λεοπάρδαλη.
Το αιλουροειδές εντοπίστηκε όταν υπάλληλοι άκουσαν θόρυβο από την τσάντα του επιβάτη και βρήκαν την λεοπάρδαλη σε ένα πλαστικό καλάθι.
Το ζώο είναι ενός μήνα και ζυγίζει μόλις ένα κιλό. Μάλιστα οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο να το ταΐζουν με μπιμπερό.
Οι Αρχές ερευνούν αν ο 45χρονος είναι μέρος ενός διεθνούς κυκλώματος λαθρεμπορίου.
Άλλοι αξιωματούχοι δήλωσαν πως «το ζώο ήταν σε κατάσταση σοκ ενώ έκανε θορύβους. Φαινόταν επίσης να είναι αδύναμο».
Η μικρή λεοπάρδαλη μεταφέρθηκε στο Ζωολογικό Πάρκο Arignar Anna της πόλης Chennai, όπου θα έχει την απαραίτητη φροντίδα.
Εκτιμάται ότι περίπου 12.000 - 14.000 λεοπαρδάλεις ζουν στην Ινδία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Πότε έρχεται και πού θα «χτυπήσει»
«Μεταλλαγμένα» κογιότ προβληματίζουν τους επιστήμονες
Ακρόπολη… αγνώστου ιδιοκτήτη: Παρ’ ολίγον γκάφα στο κτηματολόγιο
Ρωσία: Νέες έρευνες 60 χρόνια μετά για τους σκιέρς που «κατακρεουργήθηκαν από εξωγήινους»
Τουρκία: Ρώσος πυγμάχος πανηγύριζε τη νίκη του μέσα σε ρινγκ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από φιλάθλους (vid)
23:10
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57
Τραμπ: «Κάνω καλές συζητήσεις» με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
22:45
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33