ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νεκροί, τραυματίες και υλικές ζημιές από την κακοκαιρία

ΗΠΑ: Νεκροί, τραυματίες και υλικές ζημιές από την κακοκαιρία
Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ από την κακοκαιρία REUTERS / JASON REED

Τουλάχιστον έξι άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει αρκετές πολιτείες της χώρας.

Την ώρα που εκατομμύρια Αμερικανοί ταξιδεύουν προκειμένου να περάσουν τις γιορτές με οικογένεια ή φίλους, η κακοκαιρία πλήττει τις ΗΠΑ με πολύ δυσάρεστα μάλιστα αποτελέσματα.

Ισχυρός και επικίνδυνος ανεμοστρόβιλος που έπληξε το Μισισίπι είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα. Το ένα από τα θύματα ήταν ένα αγοράκι ηλικίας μόλις επτά ετών, σύμφωνα με το CNN. Από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου τραυματίστηκαν, επίσης, περισσότερα από 40 άτομα, όπως δήλωσε ο Γκρεγκ Φλιν, εκπρόσωπος της υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης.

Ακόμη δύο άτομα έπεσαν θύματα της κακοκαιρίας στο Πέρι Κάουντι του Τενεσί, ενώ όπως αποκάλυψαν οι Αρχές, τουλάχιστον δύο κάτοικοι της περιοχής αγνοούνται.

Η κακοκαιρία χτύπησε και το Αρκάνσας, όπου σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων, δέντρο έπεσε στην οροφή του σπιτιού της.

Four killed as storms pound South, Midwest

Sean Morris, Jennifer Gray, Steve Almasy by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ