ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια έθαψε ζωντανό επτάχρονο αγόρι επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο

Οικογένεια έθαψε ζωντανό επτάχρονο αγόρι επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/LYNN BO BO

Ένα ζευγάρι και ο έφηβος γιος τους συνελήφθησαν  στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ με την κατηγορία της δολοφονίας ενός επτάχρονου αγοριού το οποίο είχαν υπό την κηδεμονία τους.

Οι κηδεμόνες του καθώς και οι 15χρονος κατηγορούνται ότι υπέβαλαν σε βασανιστήρια και σκότωσαν το αγοράκι, επειδή δεν μπορούσε να απαγγείλει εδάφια της Βίβλου.

Ο μικρός Ethan Hauschultz πέθανε τον περασμένο Απρίλιο από υποθερμία, αφού θάφτηκε ζωντανός στο χιόνι, όπως αναφέρεται στο Fox News.

Το ζευγάρι, Timothy και Tina Hauschultz, υπέβαλε το παιδί καθημερινά σε τιμωρίες, βάζοντάς το να κρατά επί δύο ώρες ένα μεγάλο ξύλο βάρους 20 κιλών. Ο ιατροδικαστής μάλιστα, υποστηρίζει πως ο έφηβος της οικογενείας κλότσησε τον Ethan τουλάχιστον 100 φορές, ενώ διαπίστωσε πως είχε και σπασμένα πλευρά.

Οι παραπάνω τιμωρίες επιβάλλονταν στον μικρό για «παραπτώματα», όπως το να μην θυμάται απ’ έξω τη Βίβλο που τον ανάγκαζαν να απομνημονεύει.

Ο γιος του ζευγαριού κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ενώ ο 48χρονος πατέρας για δολοφονία και αμέλεια. Η 35χρονη μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, κακοποίηση ανηλίκου και αποτυχία να αποτρέψει επιθέσεις.

Το ζευγάρι είχε αναλάβει την κηδεμονία του επτάχρονου μετά από δικαστική εντολή, ενώ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι είδους συγγένεια είχαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ