Η πρώτη Τουρκάλα καταδύτρια που βούτηξε χωρίς μπουκάλες οξυγόνου στην Ανταρκτική
Η πρωταθλήτρια στις καταδύσεις Σαχικά Ερτζουμέν, είναι η πρώτη γυναίκα από την Τουρκία που καταδύθηκε χωρίς φιάλες οξυγόνου στην Ανταρκτική, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Η Σαχικά Ερτζουμέν είναι η πρώτη γυναίκα από την Τουρκία που πραγματοποίησε ελεύθερη κατάδυση στην Ανταρκτική, καταφέρνοντας μάλιστα να παραμείνει κάτω από το παγωμένο νερό για δύο ολόκληρα λεπτά.
Η Σαχικά Ερτζουμέν, 34 ετών, έχει στην κατοχή της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στην ελεύθερη κατάδυση. Η κατάδυση της στα 110 μέτρα, το 2011 στη λίμνη Weissensee της Αυστρίας, της χάρισε την είσοδο της στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
ΕΛΛΑΔΑ
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
ΚΟΣΜΟΣ
Unesco: Σχεδόν 6 στις 10 χώρες παγκοσμίως απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
11:48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Σύνοδο: Αναγκαία η ενεργοποίηση της ρήτρας για αμοιβαία συνδρομή της ΕΕ
11:38
ΑΓΟΡΕΣ
«Φωτιά» πήραν τα καύσιμα: Σε υψηλό 3ετίας το φυσικό αέριο - Έφτασε τα 117 δολάρια το πετρέλαιο
11:33
ΚΟΣΜΟΣ