ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Φοιτήτρια ανακάλυψε ότι ένας άνδρας ζούσε στην ντουλάπα της

ΗΠΑ: Φοιτήτρια ανακάλυψε ότι ένας άνδρας ζούσε στην ντουλάπα της
pixabay

Την τρομάρα της ζωής της πήρε μια φοιτήτρια από τη Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ, όταν επέστρεψε το περασμένο Σάββατο σπίτι της από τη δουλειά. Η Μάντι άκουγε θορύβους στο διαμέρισμά της, οι οποίοι όπως διαπίστωσε, προέρχονταν από την ντουλάπα της. Όταν την άνοιξε για να δει τι ήταν, δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που αντίκρισε: ένας άντρας είχε κρυφτεί μέσα, φορώντας κάλτσες και σορτσάκια της!

«Άκουσα θόρυβο στην ντουλάπα, σαν να βρισκόταν εκεί κάποιο ρακούν. Ρώτησα ‘ποιος είναι’ και κάποιος μου απάντησε από μέσα, λέγοντας απλά ότι τον λένε Ντρου», δήλωσε η Μάντι, περιγράφοντας το περιστατικό.

«Δοκίμασε το καπέλο μου. Πήγε στο μπάνιο και κοίταξε στον καθρέφτη και μετά μου είπε: ‘είσαι πολύ όμορφη, μπορώ να σε αγκαλιάσω;», είπε, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν την ακούμπησε ποτέ.

Όπως λέει ακόμα η ίδια, είχε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι κάποια ρούχα της, όπως σορτσάκια και μπλουζάκια, έλειπαν και πίστευε ότι το διαμέρισμα ήταν στοιχειωμένο. «Πάντα αστειευόμαστε ότι υπάρχει ένα φάντασμα εδώ, επειδή χάνω τα ρούχα μου», σημείωσε.

Η ίδια περιγράφει ότι το όλο σκηνικό έγινε δέκα λεπτά προτού φτάσει στο σπίτι ο φίλος της.

Ο δράστης, ο οποίος είχε «τρυπώσει» στην ντουλάπα της Μάντι, ήταν ο 30χρονος Άντριου Σουόφορντ, ο οποίος και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Του απαγγέλθηκε κατηγορία για παραβίαση και είσοδο στο σπίτι. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ωστόσο, διευκρίνισε ότι ο Σουόφορντ δεν ήταν βίαιος και δεν έφερε καμία αντίσταση.

Swoffor fitted

GUILFORD COUNTY JAIL

Η αστυνομία του Γκρίνσμπορο δεν αποκάλυψε πώς ο Άντριου κατόρθωσε να εισέλθει στο διαμέρισμα, ενώ η Μάντι και οι συγκάτοικοί της διαβεβαίωσαν πως πάντα κλειδώνουν την πόρτα.

Ο Άντριου εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης και παρέμεινε υπό κράτηση. Αυτή τη στιγμή κρατείται επί συνολικού ποσού 26.600 δολαρίων εγγύησης στη φυλακή του Guilford County.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ