«Θαύμα» στην Κωνσταντινούπολη: Διασώθηκε 5χρονη μέσα από τα χαλάσματα
Ζωντανό ανασύρθηκε από τα ερείπια της πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη ένα 5χρονο κοριτσάκι, περίπου 18 ώρες αφότου το κτήριο κατέρρευσε.
Τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά, μεταδίδουν ότι τα σωστικά συνεργεία εντοπίσει τρεις νεκρούς ενώ έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης της πολυώροφης πολυκατοικίας, στη συνοικία Καρτάλ στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβώς αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στην πολυκατοικία 14 διαμερισμάτων.
Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης αναφέρει ότι 43 άνθρωποι έχουν καταγραφεί ως ένοικοι του κτηρίου ενώ στο ισόγειο βρίσκεται και ένα εργαστήριο υφαντουργίας.
Χτες, αποκαλύφθηκε ότι η άδεια δόμησης της πολυκατοικίας ήταν για πέντε ορόφους ενώ οι τρεις τελευταίοι χτίστηκαν παράνομα.
SPONSORED
Πώς να τελειώσει ένας πόλεμος χωρίς ηττημένους
07:45
Γιατί αρχίσαμε να… παίρνουμε τα βουνά - Η ανάγκη επαφής με τη φύση και η σημασία του σεβασμού
07:38
Μεικτές τάσεις στις αγορές πετρελαίου: Ανοδικά το Brent αλλά κάτω από τα 100 δολάρια-Πτωτικά το αργό
07:35
Αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο - έκπληξη, η μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα
07:31