Υεμένη: Εκτέλεσαν δημόσια βιαστές και δολοφόνους 12χρονου
Στη δημόσια εκτέλεση δύο ανδρών, 28 και 31 ετών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για το βιασμό και τη δολοφονία 12χρονου αγοριού, το Μάιο του 2017, προχώρησαν οι Αρχές της Υεμένης.
Ο Μοχάμεντ Χαλέντ και ο Ουαντά Ρεφάτ εκτελέστηκαν με δύο σφαίρες στην πλάτη. Η εκτέλεση έγινε στο λιμάνι του Άντεν, όπου εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» για να παρακολουθήσουν διά ζώσης την επιβολή της εσχάτης των ποινών.
Το ανήλικο αγοράκι ζούσε δίπλα από το σπίτι του ενός εκ των δύο βιαστών. Έτσι, του έστησαν ενέδρα και το έσυραν στο σπίτι, όπου το βίαζαν.
«Επειδή μετά το βιασμό δεν μπορούσαν να σταματήσουν το θόρυβο από τα κλάματα του αγοριού που καλούσε σε βοήθεια, ο ένας από τους δύο πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το λαιμό», αναφέρεται στη σοκαριστική δικογραφία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα El Mundo.
Κίτρινα Γιλέκα: Αιματηρά επεισόδια κατά το 13ο Σάββατο διαδηλώσεων - Ακρωτηριάστηκε διαδηλωτής
Τουρκία: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευσης της πολυκατοικίας
Σημαντικές αποκαλύψεις: Εκατοντάδες κατάσκοποι στην Ευρώπη
Για την υπόθεση έχει καταδικαστεί και μια 33χρονη που βοήθησε τους δύο βιαστές και δολοφόνους να διαμελίσουν το πτώμα του μικρού παιδιού.
Η δική της εκτέλεση αναβλήθηκε επειδή είναι έγκυος.
ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε γνωστός ράπερ σε τροχαίο δυστύχημα
Στον Αϊζενκότ η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο Ισραήλ: Τα εμπόδια που του βάζει ο Λίμπερμαν
13:43
Χειροπέδες σε 15χρονο που οδηγούσε με 187 χλμ. στην Αθηνών - Λαμίας
13:30
ΔΥΠΑ: «Ανοίγουν» οι αιτήσεις για 27.494 θέσεις εργασίας – Ποιοι θα λάβουν επιδότηση έως 984,75 ευρώ
13:15
Φρουροί της Επανάστασης: «Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να οδηγήσουν το Ιράν σε οικονομική κατάρρευση»
13:03