Επισήμως Βόρεια Μακεδονία και στον ΟΗΕ
Ενημερώθηκε και ο ΟΗΕ τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Βόρεια Μακεδονία για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών που συνεπάγεται την αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας.
«Οι δύο χώρες έστειλαν» χθες, Τρίτη (12/02), «το βράδυ μια επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ (Αντόνιο Γκουτέρες), με την οποία τον ενημέρωσαν για την ημερομηνία έναρξης της ισχύος της συμφωνίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στα Σκόπια.
«Ρηματικές διακοινώσεις» θα σταλούν «πολύ προσεχώς» στη γραμματεία του ΟΗΕ, στις χώρες μέλη του ΟΗΕ και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς για να τους ενημερώσουν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Η κυβέρνηση των Σκοπίων άλλαξε το όνομα της χώρας στον επίσημο ιστότοπό της, όπου διαβάζει πλέον κανείς «Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονία», καθώς και στον λογαριασμό της στο Twitter.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00