ΚΟΣΜΟΣ

Της έκοψε κομμάτι από τη μύτη με τα δόντια, τον συγχώρεσε και μετά την σκότωσε

Της έκοψε κομμάτι από τη μύτη με τα δόντια, τον συγχώρεσε και μετά την σκότωσε
Facebook

Ένας υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων από τη Ρωσία ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του, περίπου ένα χρόνο αφότου εκείνη ικέτεψε έναν δικαστή να μην τον καταδικάσει όταν της επιτέθηκε και της έκοψε ένα κομμάτι από τη μύτη με τα δόντια του.

Παρά το γεγονός πως η Αλεξάντρα Σαποσνίκοβα συγχώρησε τον 20χρονο Όλεγκ Μισαντάγιεφ και ο δικαστής δεν τον έστειλε στη φυλακή, η βιαιότητα του άνδρα έφτασε στα άκρα. Η επίσης 20χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούσαν στην πόλη Σαράνσκ.

Η νεαρή έφερε στο σώμα της τραύματα από μαχαίρι και σφυρί, ενώ στην πλάτη της ήταν καρφωμένη μια στέκα μπιλιάρδου, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του, μετέφερε το άψυχο σώμα της Σαποσνίκοβα στο μπάνιο. Ομολόγησε το έγκλημά του δύο μέρες αργότερα.

Στο διαμέρισμα, οι Αρχές βρήκαν πέντε άδεια μπουκάλια βότκας, ενώ το έγκλημα φέρεται να είχε γίνει την ώρα που στο σπίτι κοιμόταν και μια φίλη του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται η «σούπερ χιονισμένη σελήνη»: Αντίστροφη μέτρηση για το εντυπωσιακό φαινόμενο
«Το αεροπλάνο πετούσε ενώ οι επιβάτες ήταν νεκροί»: Νέα θεωρία για την μοιραία πτήση MH370
Ευρωεκλογές: Νέα δημοσκόπηση δίνει 36% στη ΝΔ, 24,7% στον ΣΥΡΙΖΑ

Η μάρτυρας φαίνεται πως δεν κατάλαβε τι είχε γίνει, με τον δράστη να της λέει την επόμενη μέρα πως είχαν τσακωθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Νοέμβριο του 2017 ο 18χρονος τότε άνδρας είχε επιτεθεί στην κοπέλα σε ένα πάρτι, γρονθοποπώντας το πρόσωπό της και κόβοντας με τα δόντια του ένα μεγάλο κομμάτι από τη μύτη της.

Στο δικαστήριο που είχε γίνει, ο άνδρας είχε ισχυριστεί πως έχει ο θυμός του είναι ανεξέλεγκτος και ζηλεύει υπερβολικά.

Εάν κριθεί ένοχος θα περάσει 15 χρόνια στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ