ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγός ταξί σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά γιατί αρνήθηκε να κάνει πλαστική στήθους

Οδηγός ταξί σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά γιατί αρνήθηκε να κάνει πλαστική στήθους
AP/Sakchai Lalit

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ταϊλάνδη: άνδρας δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά μέσα στο ταξί του, επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να κάνει για δεύτερη φορά πλαστική στήθους. 

Ανατριχίλα προκαλεί επίσης ο τρόπος με τον οποίο το έκανε: Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η 34χρονη ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί, ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 6 ετών βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος ταξιτζής έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.

Μάλιστα ο 32χρονος φαίνεται να χρησιμοποίησε ως δέλεαρ για να πείσει την οικογένειά του να μπει στο ταξί ένα γεύμα από τα McDonald's, με το οποίο τους δηλητηρίασε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 34χρονη Peng Hui-i είχε κάνει ήδη μια πλαστική επέμβαση στήθους για να ευχαριστήσει το σύζυγό της Wu Meng-yu, 32. Από ότι φαίνεται, όμως, εκείνος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και της ζήτησε να κάνει και δεύτερη επέμβαση.

Η γυναίκα αρνήθηκε, εκείνος, όμως συνέχισε να επιμένει, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο και εκείνη να ζητήσει διαζύγιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ