Σρι Λάνκα: Η κυβέρνηση αναζητά επαγγελματία εκτελεστή μέσω αγγελίας
Αγγελία στις εφημερίδες για την εύρεση εκτελεστών έβαλε η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα, μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου Maithripala Sirisena ότι η χώρα θα επαναφέρει την θανατική ποινή στον αγώνα για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, η κρεμάλα θα περιμένει όσους έχουν καταδικαστεί για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ένα μέτρο που εφαρμοζόταν στη χώρα μέχρι πριν από 40 χρόνια.
Τα «προσόντα» που πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος για τη θέση είναι τα εξής: πρέπει να είναι άνδρας, ηλικίας 18-45, ηθικός και ψυχικά δυνατός. Ο μισθός που προσφέρεται είναι 36.310 ρουπίες (203 δολάρια).
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο τελευταίος δήμιος της χώρας παραιτήθηκε το 2014, έπειτα από έντονα αισθήματα άγχους που τον πίεζαν.
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
11:14
ΝΔ: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η 10ετής πορεία με ορίζοντα ως το 2030
11:11