Σώος βγήκε από τα συντρίμμια ελικοπτέρου ο πρωθυπουργός του Μπενίν
Συνετρίβη το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό του Μπενίν, Λιονέλ Ζινσού.
«Ο πρωθυπουργός επέβαινε στο ελικόπτερο όταν αυτό συνετρίβη σε αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε στο δημοτικό στάδιο του Ντζουγκού. Ευτυχώς είναι σώος και αβλαβής», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στην προεδρία της χώρας.
Ο Ζινσού μετέβαινε χθες το πρωί μαζί με συνεργάτες του στο Ντζουγκού, για να δώσει το παρών σε μια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται τον Δεκέμβριο στο βόρειο Μπενίν.
Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά και έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα, δήλωσε πηγή της αστυνομίας.
Ο Ζινσού, ένας τραπεζικός επενδυτής, διορίστηκε πρωθυπουργός του Μπενίν τον Ιούνιο. Επίσης ορίστηκε στα τέλη του Νοεμβρίου ως ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2016.
SPONSORED
Το ποντιακό γλέντι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης: Βίντεο από την συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη
19:25
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο - Οκτώ νεκροί και 32 τραυματίες
19:19
Υποψηφιότητα απέναντι στον Στάρμερ θέτει ο Στρίτινγκ σε περίπτωση εκλογών στη Βρετανία
19:02
Ο Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
19:00