Απίστευτες εικόνες: «Τσουνάμι» πάγου στον Νιαγάρα
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν το Σαββατοκύριακο κατά μήκος του ποταμού Νιαγάρα, στο Οντάριο, σε συνδυασμό με μια τεράστια ποσότητα πάγου, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό.
Φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικοι της περιοχής, δείχνουν μεγάλα κομμάτια πάγου να δημιουργούν ένα «τσουνάμι».
Τα κομμάτια του πάγου στοιβάζονται κατά μήκος του ποταμού Νιαγάρα, με τους δρόμους σε διάφορα τμήματα να κλείνουν, καθώς το «τσουνάμι» εμπόδιζε τη διέλευση οχημάτων.
Εκπρόσωπος της αστυνομία προέτρεψε τους πολίτες να οδηγούν με προσοχή λόγω του πάγου, ενώ είχε κλείσει και τμήμα του δρόμου για λόγους ασφαλείας.
Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν αρκετά ακόμη προβλήματα: Δέντρα ξεριζώθηκαν ενώ σημειώθηκαν και αρκετές διακοπές ρεύματος.
4 Οκτωβρίου: 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας
10:12
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Κω - Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
10:06
Γιατί η Ελλάδα προσελκύει περισσότερα καλώδια όσο αυξάνονται τα data centers
09:56
Μαζωνάκης: Η κατάθεση του υπνοθεραπευτή - Τι είπε για πλασμαφαίρεση και επικοινωνία με τους γιατρούς
09:54