Απρόσμενος λαθρεπιβάτης: Επέστρεψε από διακοπές και βρήκε έναν… πύθωνα κρυμμένο στο παπούτσι της
Μια γυναίκα που επέστρεφε στη Σκωτία από το ταξίδι διακοπών της στην Αυστραλία έζησε τον τρόμο όταν ανακάλυψε πως στα παπούτσια της ήταν κρυμμένος ένας… πύθωνας, ο οποίος μάλιστα είχε αρχίσει να αλλάζει το δέρμα του.
Η Moira Boxall όταν άδειασε τις αποσκευές της μετά από το ταξίδι των περίπου 9.000 μιλίων από το Κουίνσλαντ βρήκε το φίδι μέσα στα παπούτσια που είχε στην βαλίτσα.
«Μου τηλεφώνησε μια γυναίκα που μόλις είχε επιστρέψει από τις διακοπές της από την Αυστραλία, λέγοντας πως έχει βρει ένα μικρό φίδι στη βαλίτσα της», δήλωσε στο CNNi ο Τέιλορ Τζόνστοουν, διασώστης ζώων της σκωτσέζικης RSPCA.
«Όταν έφτασα, πήρα το φίδι και το απομάκρυνα με ασφάλεια. Μετά από εξέταση, επιβεβαιώσαμε πως δεν πρόκειται για δηλητηριώδες είδος», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο απρόσμενος «επιβάτης» βρίσκεται σε κέντρο διάσωσης ζώων στο Εδιμβούργο.
Συναγερμός στη Λαμία: Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας την Πρωτοχρονιά
19:45
Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο: Αυτά είναι τα 10 μεγάλα έργα που αλλάζουν την Ελλάδα
19:35
Ξάνθη: Βεγγαλικό εξερράγη στο χέρι 9χρονου - Κινδυνεύει η όρασή του
19:25
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: «Αόρατη» η έξοδος κινδύνου μέσα στη φωτιά και τον πανικό
19:16