ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Διαβολικός» 9χρονος γέμισε με κόλλα τα παγούρια συμμαθητών του που του έκαναν bullying

Τουρκία: «Διαβολικός» 9χρονος γέμισε με κόλλα τα παγούρια συμμαθητών του που του έκαναν bullying
Pixabay

Ένα αγοράκι στην Τουρκία ήθελε να εκδικηθεί τους συμμαθητές του για το bullying που του έκαναν στο σχολείο και τους έστειλε όλους στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ένας εννιάχρονος μαθητής στο δημοτικό σχολείο Γιλντιρίμ της Τουρκίας δηλητηρίασε τους συμμαθητές του βάζοντας υγρή κόλλα στα παγούρια με το νερό τους.

Ο εννιάχρονος μπήκε κρυφά στην τάξη όταν οι άλλοι μαθητές βρίσκονταν έξω για το μάθημα της γυμναστικής. Αφού ξεβίδωσε τα καπάκια από τα παγούρια τους, έριξε μέσα υγρή κόλλα. Μετά τα ξαναέκλεισε προσεκτικά και τα επέστρεψε στη θέση τους.

Όταν οι συμμαθητές του επέστρεψαν διψασμένοι από το μάθημα της γυμναστικής, έτρεξαν ανυποψίαστοι στα παγούρια τους για να πιούν νερό. Με το που ήπιαν, όμως, μερικές γουλιές, άρχισαν να αισθάνονται άσχημα.

Ανήσυχοι οι δάσκαλοι του δημοτικού, βλέποντας τις αντιδράσεις των παιδιών ειδοποίησαν ασθενοφόρα. Συνολικά 25 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της κλινικής, κανείς από τους μαθητές δεν αρρώστησε βαριά και όλοι επέστρεψαν μετά από λίγες ώρες στα σπίτια τους.

Το αγόρι που δηλητηρίασε τους συμμαθητές του παραδέχτηκε αργότερα την πράξη του, λέγοντας ότι ήθελε να τους εκδικηθεί επειδή τον κορόιδευαν και του έκαναν bullying.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ