Ο Σαλβίνι θέλει να ανοίξει ξανά τους οίκους ανοχής μετά από 60 χρόνια
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής, που έκλεισαν με νόμο στη χώρα πριν από έξι δεκαετίες.
«Ήμουν και συνεχίζω να είμαι υπέρ της επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής. Πρόκειται για θέμα το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο κυβερνητικό μας συμβόλαιο, διότι τα Πέντε Αστέρια δεν είναι της ίδιας γνώμης. Αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι το να αφαιρεθούν αυτές οι μπίζνες από το δρόμο, τις μαφίες και την υποβάθμιση, αποτελεί την σωστή επιλογή, και σε ότι αφορά την προστασία της υγείας», δήλωσε ο Σαλβίνι.
Ο γραμματέας της Λέγκα υπέδειξε, επίσης, «το μοντέλο της Αυστρίας», ως «το πιο αποτελεσματικό». Κατέστησε πάντως σαφές, ότι «δεν πρέπει να προστεθούν νέα προβλήματα σε ήδη υπάρχοντα» και ότι «καλό είναι να κλείσουν όσους λειτουργούν και σήμερα – παρά τον νόμο – πριν να επιτραπεί να ξανανοίξουν οι οίκοι ανοχής».
Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην ΑΑΔΕ
02:00
Επιστροφή ενοικίου: Μέχρι την Τετάρτη 30/09 οι διορθώσεις στο Ε1 - Οι τρεις ημερομηνίες
01:00
Τιμολόγια ρεύματος: Μαζική στροφή στα σταθερά - Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
00:30
Φουά γκρα, ζωντανά δελφίνια και φρυγανιέρες: Κίνα και ΗΠΑ μειώνουν τους δασμούς σε εμπορεύματα
23:56