Τούρκος αντάρτης: Αντίποινα η δολοφονία του ρώσου πιλότου
Περήφανος για την πράξη του δηλώνει ο τούρκος αντάρτης που σκότωσε το ρώσο πιλότο του καταρριφθέντος αεροσκάφους.
Μιλώντας στην εφημερίδα Hurriyet o Αλπαρσλάν Τσελίκ χαρακτήρισε «αντίποινα» τη δολοφονία του Ολέγκ Πεσκόφ και έκανε λόγο για «φυσικό δικαίωμα».
«Τα αντίποινα είναι μέσα στη ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Tούρκος, που μάχεται στο πλευρό των τουρκομάνων ανταρτών στη Συρία, όπως πολλοί άλλοι συμπατριώτες του.
«Αυτός ο πιλότος είχε μόλις πριν πέντε λεπτά βομβαρδίσει, σκοτώσει και τραυματίσει τα αδέρφια μας. Δεν υπάρχει θέση για κάποιον που βομβαρδίζει κάθε μέρα τουρκομάνους αμάχους στη συνείδησή μου», προσθέτει.
Από τη μέρα της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους στις 24 Νοεμβρίου οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας είναι ιδιαιτέρως τεταμένες σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο.
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Αλεξανδρούπολη - Ζημιές σε καταστήματα και αεροδρόμιο
10:14
Πρώτη κυριακάτικη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Τι λέει για Βενεζουέλα, Παιδεία, λαϊκές αγορές
10:10