Σάλος στη Βρετανία: Εργαζόμενοι σε σιδηροδρομικό σταθμό έριξαν κουβά με βρώμικο νερό σε άστεγο
Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στα social media, όπου υπάλληλος… λούζει με βρώμικο νερό έναν άστεγο.
Ο άνδρας βρισκόταν ξαπλωμένος σε πεζοδρόμιο έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό στο Σάτον του Λονδίνου. Οι εργαζόμενοι του σταθμού φαίνεται πως ήθελαν να τον διώξουν και έτσι αποφάσισαν να του ρίξουν νερό από κουβά σφουγγαρίσματος, κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.
Στην κοινοποίηση του επίμαχου βίντεο προχώρησε μία γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας, και προκάλεσε την άμεση αντίδραση της τοπικής αστυνομίας, η οποία ανακοίνωσε πως το βίντεο βρίσκεται στη διάθεσή της και ερευνάται ως μία υπόθεση κοινής επίθεσης.
Η διεύθυνση του σιδηροδρομικού σταθμού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη των υπαλλήλων της, ενώ ενημέρωσε πως και τρεις εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως αναφέρεται και στο itv.com.
«Έχουμε λάβει σοβαρά υπόψιν το γεγονός και διεξάγουμε έρευνα. Οι δύο εργαζόμενοι που φαίνονται στο βίντεο και έχουν ταυτοποιηθεί, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη στον άστεγο άνδρα και προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε ώστε να του προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη» αναφέρει η διεύθυνση του σταθμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μπροστά σε συμμαθητή του
Ισχυρός σεισμός στο Περού
Απίστευτο βίντεο: Φορτηγό πλοίο πέφτει πάνω στη δεύτερη πολυσύχναστη γέφυρα της Νότιας Κορέας
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12
Συνελήφθη 57χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Θεσσαλονίκη
11:09