ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: «Από τις αγκαλιές και τα χάδια στο στοματικό σεξ»

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: «Από τις αγκαλιές και τα χάδια στο στοματικό σεξ»
Danny Moloshok/Invision/AP

O Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ, οι πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», προχώρησαν σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης τους από τον Μάικλ Τζάκσον.

Μιλώντας στο CBS, περιέγραψαν τις συναντήσεις τους με το βασιλιά της ποπ, λέγοντας πως όλα όσο συνέβαιναν ήταν μέσα σε ένα πλαίσιο «αγάπης και τρυφερότητας».

Αρχικά, ο Ρόμπσον περιέγραψε πώς ένιωσε όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ράντσο του βασιλιά της ποπ στη Σάντα Μπάρμπαρα, όταν ήταν μικρός. «Ήταν το πιο μαγικό πράγμα που είχα δει ποτέ», είπε σημειώνοντας ότι ο τραγουδιστής τού πρότεινε να τον φιλοξενήσει, αρχικά με την οικογένειά του και έπειτα μόνο του.

Ο 36χρονος σήμερα χορογράφος συνέχισε:

Ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα που μείναμε μόνοι εγώ και ο Μάικλ στη Neverland, τα βράδια άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν, αν θυμάμαι καλά, με τον Μάικλ να απλώνει τα χέρια του και να αγγίζει τα πόδια και τον καβάλο μου πάνω από το παντελόνι. Μετά μου έκανε στοματικό σεξ και μου έδειξε σιγά σιγά πώς να κάνω το ίδιο σ' εκείνον.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως ο Μάικλ Τζάκσον είχε φροντίσει τις προηγούμενες ημέρες να δημιουργήσει κλίμα οικειότητας ανάμεσά τους.

Κατά τον ίδιο, ο Τζάκσον τού έλεγε ότι «ο Θεός τους είχε φέρει κοντά και ότι όλα όσα έκαναν στο κρεβάτι ήταν απλώς μια έκφραση της αγάπης που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον».

Με τη σειρά του ο Τζέιμς Σέιφτσακ, είπε πως γνώρισε το τότε είδωλο του στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Pepsi, λέγοντας ότι «του έδειξε πώς να αυνανίζεται».

«Όλα ξεκίνησαν με ένα γαλλικό φιλί και σιγά σιγά φτάσαμε στο στοματικό σεξ», περιέγραψε ο 40χρονος σήμερα άνδρας.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης οι δύο άνδρες περιέγραψαν πώς ο Τζάκσον κατάφερνε να πείθει τις οικογένειες ότι ήταν ο πλέον ασφαλής άνθρωπος για να του εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Όπως εξηγούν, περνούσε πολύ χρόνο με τους γονείς των «θυμάτων» του και δημιουργούσε στενές φιλίες μαζί τους, ώστε να μην υποψιαστούν κάτι.

«Το συναίσθημα που σου μετέδιδε ήταν το εξής: Από όλα τα παιδιά του κόσμου, εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ. Ο Μάικλ έχει επιλέξει εμένα. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα με κανένα άλλο αγόρι. Αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο το προαναφερόμενο συναίσθημα. Σκεφτόσουν, ο Μάικλ με επέλεξε και με αγαπάει», είπε ακόμα ο Γουέιντ Ρόμπσον.

Ο Σέιφτσακ ισχυρίστηκε όσα και ο Ρόμπσον, ωστόσο διευκρίνισε πως την εποχή της συστηματικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή δεν ένιωθε φόβο.

«Όλα γίνονταν στο πλαίσιο μιας τρυφερής σχέσης αγάπης, έτσι δεν υπήρχαν "καμπανάκια". Όταν είσαι παιδί δεν καταλαβαίνεις καν τι σημαίνουν όλα αυτά. Δεν κάνεις ερωτήσεις για όσα σου συμβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας και στο ΒBC, οι δύο άνδρες είπαν ότι είχαν κακοποιηθεί εκατοντάδες φορές από τον Μάικλ Τζάκσον, από την ηλικία των επτά και των 10 ετών.

Ο 36χρονος Ρόμπσον, είπε ότι ο θρύλος της ποπ τον κακοποίησε σεξουαλικά από την ηλικία των επτά ετών και προσπάθησε να τον βιάσει όταν ήταν 14 ετών.

O 40χρονος Τζέιμς Σεϊφτσάκ, δήλωσε ότι ο Τζάκσον τον κακομεταχειριζόταν σεξουαλικά «από την ηλικία των 10 έως τα 14 περίπου».

Ερωτηθείς εάν η κακοποίησή τους συνέβη επανειλημμένα, τόσο ο Ρόμπσον όσο και ο Σεϊφτσακ δήλωσαν: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες φορές».

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον και ο οργανισμός που διαχειρίζεται την περιουσία του, αρνούνται κατηγορηματικά τις καταγγελίες των δύο ανδρών, που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland».

Τα αδέλφια του Μάικλ, Τζάκι, Τίτο και Μάρλον Τζάκσον εμφανίστηκαν επίσης στο CBS This Morning και εξαπέλυσαν μύδρους κατά του «δυσφημιστικού» ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 3 και 4 Μαρτίου.

Στο Leaving Neverland, οι δύο άνδρες αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς ο Τζάκσον «προετοίμαζε το έδαφος» για τη σεξουαλική κακοποίηση. Όπως ισχυρίζονται, ο τραγουδιστής τούς πρόσφερε κοσμήματα σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές πράξεις, ενώ στην περίπτωση του ενός είχε φτάσει στο σημείο να οργανώσει έναν ψεύτικο γάμο με όρκους και διαμαντένιο δαχτυλίδι, προκειμένου να πείσει το αγόρι ότι αυτό που θα έκαναν ήταν «μια πράξη αγάπης».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως ο Τζάκσον είχε κακοποιήσει πολλά άλλα παιδιά, εκτός από τον ίδιο και τον Σέιφτσακ, ο Ρόμπσον απάντησε καταφατικά στο CBS.

«Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι καλούσε τόσα παιδιά να μείνουν μαζί του για οποιονδήποτε άλλο λόγο, εκτός από τα να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά», υποστήριξε.

Στο ερώτημα αν θα συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ αν ο Τζάκσον ήταν ακόμα ζωντανός, ο Ρόμπσον απάντησε ότι το θεωρεί πιθανό. «Αν όλα τα πράγματα στη ζωή μου είχαν εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο, αν είχα γίνει πατέρας και περνούσα από την ίδια θεραπευτική διαδικασία, πιστεύω ότι θα το έκανε έτσι κι αλλιώς», τόνισε.

Από τη μεριά του, ο Σέιφτσακ δεν είναι και τόσο σίγουρος. «Δεν ξέρω την απάντηση. Το σχέδιό μου ήταν πάντα να πάρω το μυστικό στον τάφο μου. Δεν περίμενα να μιλήσω ποτέ σε κανέναν. Αν ζούσε, μάλλον θα έκανα ακριβώς αυτό», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ