Τον ομογενή καθηγητή Πολ Αλιβιζάτο βραβεύει ο Μπ. Ομπάμα
Τον ομογενή καθηγητή Χημείας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια θα τιμήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα σε ειδική τελετή στον Λευκό Οίκο.
Ο κ. Ομπάμα θα του απονείμει το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών που αποτελεί το ανώτατο βραβείο για τους κορυφαίους επιστήμονες των ΗΠΑ, και το οποίο απονέμεται για την μακροχρόνια προώθηση των επιστημών και της τεχνολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο κ. Αλιβιζάτος κατέχει τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Μπέρκλεϊ και αναμένεται να τιμηθεί μαζί με άλλους τέσσερις επιστήμονες μετά την έλευση του νέου έτους.
Πιο συγκεκριμένα, οι άλλοι βραβευθέντες είναι ο Δρ. Μάικλ Άρτιν από το MIT, ο Δρ. ‘Αλμπερτ Μπαντούρα από το Στάνφορντ, ο Δρ. Στάνλεϊ Φάλκο από την Ιατρική Σχολή Στάνφορντ και η Δρ. Σίρλεϊ Ανν Τζάκσον από το Πολυτεχνείο Rensselaer.
SPONSORED
Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να γίνουν παρελθόν
12:36
Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε 55χρονο που εγκατέλειψε γατάκια σε οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη
12:25
Λοτζ: Η πιο «λιντσική» πόλη του κόσμου που μάγεψε τον Ντέιβιντ Λιντς
12:22
Τι βρέθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος στα Πατήσια:Ο στρατολόγος της Χαμάς και οι διασυνδέσεις
12:13