ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημος έμπορος διαμαντιών πέθανε σε χειρουργείο για μεγέθυνση πέους

Διάσημος έμπορος διαμαντιών πέθανε σε χειρουργείο για μεγέθυνση πέους
www.ehudlaniado.com

Σε κλινική του Παρισιού άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο 1η Μαρτίου ο διεθνώς γνωστός έμπορος διαμαντιών Εχούντ Λανιάντο.

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας επρόκειτο να κάνει επέμβαση επιμήκυνσης πέους, αλλά η καρδιά του τον εγκατέλειψε λίγο αφότου του έγινε ένεση κατά την προετοιμασία.

Υπήρξε ιδιοκτήτης της Mercury Diamonds και πέρασε τα νεανικά του χρόνια στην Αφρική προτού μετακομίσει στο Βέλγιο όπου τελειοποίηση την τεχνική του να προβλέπει το κόστος των κατεργασμένων διαμαντιών απλά εξετάζοντάς τα ακατέργαστα.

Για περισσότερα από 40 χρόνια διηύθυνε τη διεθνή του επιχείρηση, η οποία καθετοποίησε τη διαδικασία από τα ορυχεία μέχρι την πώληση και τη συμβουλευτική.

Η εταιρεία του χαρακτηρίζεται συμβουλευτική τιμολόγησης διαμαντιών, ενώ παρείχε τις υπηρεσίες της σε μια αποκλειστική ομάδα πελατών.

Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα, η επέμβαση ήταν ρουτίνας σε μια κλινική εξοπλισμένη με τεχνολογία τελευταίας γενιάς που εξειδικεύεται σε χειρουργεία αντιγήρανσης.

Μόλις ωστόσο του χορηγήθηκε η ένεση, η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και παρά τις προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ