ΗΠΑ: Δεν ασκείται δίωξη στον αστυνομικό που σκότωσε 12χρονο
Εκτός από τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε με την πράξη του, ο λευκός αστυνομικός ο οποίος το Νοέμβριο του 2014 σκότωσε ένα 12χρονο αγοράκι που κρατούσε στα χέρια του ένα ψεύτικο πιστόλι, γλιτώνει χωρίς άλλες συνέπειες.
Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αμερικανικές Αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι ο αστυνομικός που αφαίρεσε τη ζωή του μαύρου αγοριού από το Οχάιο των ΗΠΑ ονόματι, Ταμίρ Ράις, δεν πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς δεν θα του ασκηθεί δίωξη.
«Βασιζόμενο στα αποδεικτικά στοιχεία που εξέτασε ενδελεχώς και στους λόγους που η αστυνομία κατέφυγε στην χρήση φονικής βίας στο πλαίσιο της επιβολής του νόμου, το σώμα των ενόρκων αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εισαγγελέας Τιμ Μακγκίντι.
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
06:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές στις 30 σχολές
03:00