ΗΠΑ: Δεν ασκείται δίωξη στον αστυνομικό που σκότωσε 12χρονο
Εκτός από τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε με την πράξη του, ο λευκός αστυνομικός ο οποίος το Νοέμβριο του 2014 σκότωσε ένα 12χρονο αγοράκι που κρατούσε στα χέρια του ένα ψεύτικο πιστόλι, γλιτώνει χωρίς άλλες συνέπειες.
Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αμερικανικές Αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι ο αστυνομικός που αφαίρεσε τη ζωή του μαύρου αγοριού από το Οχάιο των ΗΠΑ ονόματι, Ταμίρ Ράις, δεν πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς δεν θα του ασκηθεί δίωξη.
«Βασιζόμενο στα αποδεικτικά στοιχεία που εξέτασε ενδελεχώς και στους λόγους που η αστυνομία κατέφυγε στην χρήση φονικής βίας στο πλαίσιο της επιβολής του νόμου, το σώμα των ενόρκων αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εισαγγελέας Τιμ Μακγκίντι.
Φιάλη υγραερίου βρέθηκε κάτω από το αντίγραφο του αγάλματος του Δαυίδ στην Φλωρεντία
12:27
Στη Βουλή το προσχέδιο του Προϋπολογισμού: Προβλέπει ανάπτυξη 2,3%, πληθωρισμό 2,6% και ανεργία 7,9%
12:22
«Βιβλική καταστροφή» στην Κρήτη: Τεράστιες ζημιές σε υποδομές και καλλιέργειες-Ξεκίνησαν οι αυτοψίες
12:21
Τι γνωρίζουμε για τον θάνατο ερευνήτριας από πανώλη στη Ρωσιά - Σε καραντίνα σχεδόν 200 άτομα
12:08