ΚΟΣΜΟΣ

«Θα έκοβα τις φλέβες μου πριν κακοποιούσα παιδί»: Τι δήλωνε το 1999 ο Μάικλ Τζάκσον

«Θα έκοβα τις φλέβες μου πριν κακοποιούσα παιδί»: Τι δήλωνε το 1999 ο Μάικλ Τζάκσον
AP Photo/Robyn Beck,Pool

«Θα έκοβα τις φλέβες μου πριν έκανα κάτι σε κάποιο παιδί», δήλωνε ο Μάικλ Τζάκσον σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν το 1999. Η συνέντευξη δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, όμως, η δημοσιογράφος την δημοσίευσε χθες, λίγο πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου της μουσικής βιομηχανίας.

Αν δεν υπήρχαν παιδιά, «θα αυτοκτονούσα, δεν θα ήθελα να ζω», ακούγεται να λέει ο Τζάκσον, τονίζοντας πως τα παιδιά τον ενέπνεαν. «Με εμπνέουν. Ό,τι και αν κάνω, ό,τι και αν γράφω, ο χορός, τα πάντα (σ.σ. τα κάνω χάρη σε αυτή την έμπνευση). Προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν αυτό εναντίον μου και είναι τόσο άδικο, είμαι ανάστατος».

Ερωτώμενος σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ο τραγουδιστής δήλωνε πως θα αυτοκτονούσε πριν να έκανε κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος δήλωνε δυσαρεστημένος με τη στάση που τηρούσε ο Τύπος απέναντι του, την ώρα που έκανε τόσα πολλά για τα παιδιά.

«Πηγαίνω σε νοσοκομεία, δίνω δώρα στα παιδιά. Με πληγώνει. Έφερα τη Μίνι και τον Μίκι Μάους από την Ντίσνεϊλαντ για να κάνω έκπληξη στα παιδιά. Έφερα τσάντες ολόκληρες με δώρα και πέρασα χρόνο μαζί τους, αλλά με κορόιδεψαν (σ.σ. τα ΜΜΕ)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ