ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έκλεψε 250.000 λίρες από το ταμείο της δουλειάς του για να πληρώσει μια συνοδό

Βρετανία: Έκλεψε 250.000 λίρες από το ταμείο της δουλειάς του για να πληρώσει μια συνοδό
facebook

Έβαλε «χέρι» στο ταμείο της ομάδας που δούλευε ως λογιστής και τα ακούμπησε στα πόδια ενός μοντέλου. Ο λόγος για τον 37χρονο Andrew Barnbrook από τη Βρετανία ο οποίος έχασε τα λογικά του όταν γνώρισε την 24χρονη Victoria Sinclair στην οποία έκανε πανάκριβα δώρα ενώ δεν έχανε ευκαιρία να βρεθεί μαζί της.

Ο Andrew δούλευε ως βοηθός λογιστής στην ποδοσφαιρική ομάδα AFC Fylde από τα ταμεία της οποίας υπεξαίρεση το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 250.000 λιρών! Το γνωστό μοντέλο άλλωστε χρέωνε 3,99 λίρες το λεπτό και για τουλάχιστον 10 λεπτά για να κάνει σόου για τους πελάτες της μέσω κάμερας.

Η πληθωρική ξανθιά μένει σε αρκετή απόσταση από τον λογιστή και καταφτάνει στα ραντεβού της -που χρεώνει 400 λίρες την ώρα- με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο των 65.000 λιρών.

Η καλή ζωή είναι μέρος της καθημερινότητας της Victoria η οποία έχει φωτογραφίες στο Instagram της από ακριβά εστιατόρια αλλά και από διακοπές στο Ντουμπάι, την Ίμπιζα, το Λας Βέγκας κ.α. Σε άλλες φωτογραφίες επιδεικνύει τα πανάκριβα αξεσουάρ της.

Όπως έγινε γνωστό στη δίκη του Andrew, κατάφερε και μετέφερε σταδιακά στο λογαριασμό του από τα ταμεία της ομάδας ποσό ύψους 250.000 λιρών για να χρηματοδοτήσει τα πάθη του, μεταξύ των οποίων και ο τζόγος. «Ότι του ζητούσε εκείνος της το αγόραζε» ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Τα χρήματα τα πήρε σε διάστημα 16 μηνών οπότε και έγινε αντιληπτός.

Ο Andrew ομολόγησε την ενοχή τους ενώ ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας εξέφρασε την λύπη του. «Έφτιαξα την επιχείρηση με έναν υπάλληλο το 1998 και σήμερα έχουμε φτάσει τους 300 παγκοσμίως. Η υπόθεση αυτή αποκάλυψε τα κενά του συστήματός μας που του επέτρεψαν να κλέψει τόσα χρήματα» είπε συμπληρώνοντας πως «δυστυχώς από αυτή την υπόθεση επωφελήθηκε μόνο μια συνοδός και δεν έχουμε κανένα νομικό δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ