ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: «Θύελλα» για το πορνογραφικό βίντεο του προέδρου της χώρας

Βραζιλία: «Θύελλα» για το πορνογραφικό βίντεο του προέδρου της χώρας
AP Photo/Eraldo Peres

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο οποίος ανέβασε στο Twitter βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο για να δείξει την κατάντια της χώρας.

Στις γιορτές που στήνονται αυτές τις ημέρες για το καρναβάλι στους δρόμους, πολλοί πολίτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον Μπολσονάρο –που είναι γνωστός για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις του.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος αποφάσισε να «απαντήσει» στους επικριτές του, γράφοντας στο κοινωνικό δίκτυο πως ο πολιτισμός της χώρας «καταστράφηκε από δεκαετίες κυβερνήσεων με σοσιαλιστική κλίση».

Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε στο Twitter και ένα πορνογραφικό βίντεο, που φέρεται να έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Σάο Πάολο και δείχνει, μεταξύ άλλων, έναν άνδρα να αυνανίζεται πριν ουρήσει πάνω του κάποιος άλλος.

«Δεν αισθάνομαι άνετα να το δείξω αλλά πρέπει να το δείξω αλλά πρέπει να εκθέσουμε την αλήθεια ώστε ο κόσμος να γνωρίζει και να καθορίζει τις προτεραιότητές του. Σε αυτό έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού» γράφει ο Μπολσονάρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ