ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με τον θάνατο 18χρονου μοντέλου

Μυστήριο με τον θάνατο 18χρονου μοντέλου

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία που έπεσε στο κενό από τον 20ο ενός ξενοδοχείου στην Μαλαισίατο 2017. Το περιστατικό θεωρείται τυχαίο από τις Αρχές, μετά και την δεύτερη έρευνα που διεξήχθη. Ερωτήματα, όμως, εγείρονται από τα ευρήματα.

Η Ιβάνα Σμιτ βρέθηκε νεκρή σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου σε ξενοδοχείο στη Μαλαισία στις 7 Δεκεμβρίου του 2017. Το 18χρονο μοντέλο από την Ολλανδία, σύμφωνα με τις έρευνες, βρισκόταν εκεί για ένα swingers πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το πάρτι φιλοξενούσε ο μεγιστάνας Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον, 45 ετών και η σύζυγός του Λούνα Αλμάζ, 31 ετών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν ερωτική επαφή με την 18χρονη πριν τον θάνατό της.

Στο σώμα του 18χρονου μοντέλου υπήρχαν σημάδια από πάλη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της υπήρχε ένας μεγάλος τραυματισμός.

Ο Μαλαισιανός δικαστής Μαχιόν Ταλίμπ αποφάσισε πως κανένα έγκλημα δεν είχε διαπραχθεί, αν και το DNA από την κοπέλα βρέθηκε στα νύχια του Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον.

Οργή από την οικογένεια της 18χρονης

Η δικηγόρος της οικογένειας Σανκάρα Νερ εξέφρασε την οργή της για την απόφαση αφού όπως δήλωσε «ένα νεκρό σώμα δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι το μπαλκόνι και να πέσει στο κενό».

«Είχε τα πάντα. Γιατί να αυτοκτονήσει; Αποκλείεται να ήταν ατύχημα», δήλωσε ο θείος της στην εφημερίδα The Sun και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο για τον τελικό του Top Model αλλά γύρισε πίσω σε ένα φέρετρο».

Τι έδειξαν οι έρευνες

Ένας Ολλανδός παθολόγος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ιβάνα πέθανε μέσα στο διαμέρισμα. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε ανάμεσα στους τρεις τους», δήλωσε.

Η νεκροψία έδειξε πως η Ιβάνα είχε υψηλά ποσοστά κοκαΐνης και αλκοόλ στον οργανισμό της.

Ωστόσο, η αστυνομία παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας έκρινε τον θάνατό της ως τυχαίο, ακόμα και μετά την δεύτερη έρευνα που διεξήχθη.

Ο θάνατός της παραμένει ένα μυστήριο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ