Απίθανο βίντεο: Προσγειώθηκε με ασφάλεια αλλά τον άρχισε στις μπουνιές ένα… καγκουρό!
Από αλλού κινδύνευε, από αλλού του ήρθε! Γιατί μπορεί να προσγειώθηκε με ασφάλεια, ωστόσο ένας αλεξιπτωτιστής στην Αυστραλία σίγουρα μετάνιωσε την απόφασή του να επιδοθεί στο αγαπημένο του extreme sport.
Και αν όχι για την πτήση, σίγουρα για τον τόπο της προσγείωσης, αφού με το που πάτησε στο έδαφος έφαγε της… χρονιάς του (ντάξει υπερβάλουμε λίγο)!
Αφού απόλαυσε λοιπόν τη θέα από ψηλά για σχεδόν δύο ώρες, τον περίμενε στη γη όχι αυτό που θα λέγαμε «θερμή υποδοχή».
Περνώντας τον μάλλον για εισβολέα, ένα καγκουρό – που κάθε άλλο παρά φιλικό το λες – επιχείρησε να «σκιαγραφήσει» τις προθέσεις του αλεξιπτωτιστή. Πώς; Πλακώνοντάς τον στις μπουνιές!
Ένα «τι έγινε» του είπε απλά ο άνθρωπος και το άγριο ζώο τού ΄δωσε κανά δυο... ψιλές πριν φύγει! Έτσι για το καλωσόρισμα!
SPONSORED
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00
Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε και σε ποιους θα καταβληθεί
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Ποιοι είναι οι 25.000 δικαιούχοι
01:00