ΚΟΣΜΟΣ

Του απαγόρευσαν να στοιχηματίζει επειδή κέρδιζε 12 μέρες σερί

Του απαγόρευσαν να στοιχηματίζει επειδή κέρδιζε 12 μέρες σερί
pixabay

Την τύχη του για τα καλά είχε κάνει ένας συνταξιούχος στο Έσεξ, ο οποίος πέτυχε 12 νίκες σερί στο στοίχημα και κέρδισε πάνω από 2.000 λίρες.

Ο 74χρονος Michael Bates βρήκε ένα σύστημα και προέβλεψε σωστά 48 αγώνες ιπποδρομίας. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο ίδιος, σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε, διαπίστωσε πως κατά 80% νικητές έβγαιναν τα άλογα που είχαν αριθμό από το ένα έως το τέσσερα.

Η χαρά του, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ, αφού η εταιρεία στοιχημάτων όταν είδε τις διαδοχικές νίκες του, του αφαίρεσε το δικαίωμα να στοιχηματίζει.

Ο ίδιος παραπονέθηκε στην εταιρεία, λέγοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. «Δεν είμαι και κανένας μεγάλος παίκτης που πηγαίνω στο Λας Βέγκας. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να παίζω άλλο γιατί κερδίζω πολλά», εξήγησε και συνέχισε: «Πώς γίνεται να σε προσκαλούν να παίζεις και να σε διώχνουν αν κερδίζεις; Θέλουν για πελάτες μόνο όσους χάνουν».

Η απάντηση που πήρε ήταν ότι οι υπάλληλοι έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου ένα ο πελάτης κερδίζει πολλά.

Τότε ο Michael ξεκίνησε να στοιχηματίζει σε άλλα γραφεία. Τελικά η εταιρεία, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αποφάσισε να εξετάσει τα παράπονα του πελάτη του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ