Προβλήματα στις πτήσεις της Turkish Lines από τις χιονοπτώσεις
Οι τουρκικές αερογραμμές (Turkish Airlines) ακύρωσαν 142 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και προειδοποίησαν για το ενδεχόμενο νέων ακυρώσεων τις προσεχείς ημέρες λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που αναμένονται.
Πολλές από τις ακυρωμένες πτήσεις ήταν εσωτερικές, όμως δεν πραγματοποιούνται επίσης πτήσεις από αεροδρόμια της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής
"Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ελαφριές χιονοπτώσεις σήμερα, ωστόσο αύριο αναμένεται μεγαλύτερος όγκος χιονιού”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας.
"Για αυτό το λόγο, ορισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ και το Σαμπιχά Γκιοκτσέν έχουν ακυρωθεί ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών."
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο ηθοποιός Τιμ Κάρι
18:49
ΣΥΡΙΖΑ για το «Όχι» της ΝΔ στην Ελενα Ακρίτα: «Η κυβέρνηση έχει αλλεργία στην κριτική»
18:42
Συνάντηση Μητσοτάκη με την επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου
18:35
Δήμας: «Παραδίδεται αύριο στους πολίτες η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά»
18:27